BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet
Om jobbet
Skal du være en del af holdet - og vil du være med til at skabe faglig udvikling og trivsel for vores indskoling/mellemtrinselever i inklusionscenteret, så læs endelig videre.
Vi søger - med start 1.sep. - før eller snarest derefter - en uddannet lærer med naturfaglig profil til IC A og IC B, som rummer Inklusionscenterets elever på 2.-6.klassetrin.
Vi har brug for en engageret og passioneret kollega, som vil være med til at skabe de bedste udviklingsmuligheder for vores elever, så de kan trives, lære og udnytte deres potentialer til fulde. Vores håb er at finde en lærer der ønsker at undervise vores elever i matematik, natur/teknologi og engelsk, samt være to-lærer, hvor der vurderes behov i de to klasser.
Arbejdsområde:
Vi kan tilbyde:
- En lærerstilling hvor man får lov til at gøre en forskel og aldrig står alene.
- En 37 timers stilling på Hvidebækskolens inklusionscenter - mulighed for nedsat tid hvis det ønskes.
- En spændende hverdag, hvor anerkendelse, tydelighed og målstyret undervisning skaber rammen for elevernes faglige og personlige udvikling.
- En lærerstilling der kræver tæt teamsamarbejde.
- En dagligdag med fokus på den positive udvikling i fællesskabet og hos den enkelte elev.
- Børn der har brug for en tydelig og struktureret hverdag, med guidning af tydelige og anerkendende voksne.
- Kollegial sparring, humor og ambitiøse kollegaer, som vil deres kerneopgave.
- Arbejdsfællesskaber og sammenhold.
- En afdeling der vægter kerneopgaven højt og som ønsker at skabe de bedste rammer og udviklingsmuligheder for afdelingens elever.
- En skole som er i udvikling og som tør at prøve nye ting af.
Din profil
Dine kvalifikationer:
- Du er uddannet lærer og har kompetencer og lyst til at undervise i matematik, natur/teknologi og engelsk hos for elever fra 2.-6.klassetrin.
- Du er en god, loyal og mødestabil kollega.
- Du er bevidst om din faglighed og tør være nysgerrig både alene og sammen med kollegaer.
- Du er bevidst om, hvordan du kommunikerer med elever, forældre og kollegaer - verbalt såvel som skriftligt.
- Du forstår at anvende klasserumsledelse til gavn for både den enkelte elev og fællesskabet.
- Du arbejder målrettet med det relationelle arbejde i de klasser, hvor du underviser.
- Du ser teamsamarbejde med dine kolleger som fundamentet for meget af dit arbejde og ser det tætte kollegiale fællesskab som en force.
- Du tør bede om hjælp hos kollegaer og ledelse, hvis der er noget der udfordrer.
- Du brænder for at arbejde med børn med særlige behov og forudsætninger.
Derfor skal du vælge os
Om inklusionscenteret:
Inklusionscenteret er et specialpædagogisk undervisningstilbud (jf. folkeskolelovens §20 stk. 2) placereret på Hvidebækskolen, som er en almen folkeskole i Jerslev i Kalundborg kommune. Vores elever er visiteret til tilbuddet grundet adfærds-, indlærings- og sociale problematikker. Størstedelen af eleverne er karakteriseret ved et lavt kognitivt funktionsniveau, vanskeligheder knyttet til ADHD, autismespektrumforstyrrelse eller andre udviklingsforstyrrelser. Mange af eleverne har desuden fagfaglige problematikker - herunder bl.a. blandede udviklingsforstyrrelser af skolefærdigheder og dyslektiske vanskeligheder.
Vores elever profiterer ikke af undervisning i en større elevgruppe, men skønnes at kunne lære i et struktureret, mindre og overskueligt klassemiljø. Dette miljø vil vi gerne inviterer dig ind i.
Vores vision er med udgangspunkt i den enkelte elev at skabe et motiverende læringsmiljø, der giver eleverne mulighed for at lære så meget, som de kan, så de kan blive rustet til at være livsduelige og aktive deltagere i samfundet. Tiden i inklusionscenteret skal generelt hjælpe eleverne til at få det bedst mulige afsæt for et godt liv efter grundskolen - og dette starter allerede i indskolingen.
Inklusionscentret starter skoleåret med 34 elever fra 2.kl - 9.kl. fordelt i fire grupper, kaldet ICA, ICB, ICC og ICD. Klasserne lægger på samme gang, hvor både elever, lærere og pædagoger kender hinanden på tværs.
Undervisningen og fastsættelse af mål for klassens elever foregå i tæt samarbejde med resten af klasseteamet. Der er altid minimum to personaleressourcer til stede i klassen, som i fællesskab har ansvaret for at skabe de bedste rammer for både faglig læring og personlig udvikling.
Det betragtes som særligt vigtigt, at man som medarbejder i inklusionscenteret har et grundlæggende anerkendende og inkluderende syn, har et positivt mindset og kan fungere som kulturbærer for det værdigrundlag, der er i inklusionscenteret. Et værdigrundlag der har sine rødder i positiv tilstedeværelse, deltagelse, læring og dannelse.
Hvis du vil vide mere
Kontakt viceskoleleder og Inklusionscenterleder Line Mie Hjorth Christensen
E-mail: lmho@kalundborg.dk
Tlf.: 40 24 73 61/ 59 53 55 44
Ansøgning
Ansøgningsfrist: 17. august 2023
Samtaler forventes afholdt: mandag 21. august 2023
Om os
Kalundborg er en kommune i vækst.
Kommunen huser en af Sjællands største industrikoncentrationer uden for København med nogle af Danmarks største energi- og procesvirksomheder. Novo Nordisk har for nylig offentliggjort, at de frem mod 2027 vil investere 17 mia. i deres produktionsanlæg i Kalundborg. Senest har Chr. Hansen og AP Terminals etableret sig i Kalundborg og flere virksomheder er på vej. Vi opbygger et banebrydende center for udvikling af avanceret biotek produktion, uddannelse og startups, ligesom den verdenskendte Kalundborg Symbiose ikke bare er et eksempel på fremsynet energieffektiv og bæredygtig produktion, men også et udtryk for en helt særlig måde at tænke cirkulær økonomi på.
Erhvervslivet efterspørger både akademikere og faglært arbejdskraft, ligesom der er behov for velkvalificerede medarbejdere i den offentlige sektor. Her kan du ikke bare finde et godt job - du kan også skabe dig en karriere. Kommunen har knap 49.000 borgere og arbejder på at flere, vil vælge at bo tæt på den smukke vestsjællandske natur.
Vi er 3.300 kommunalt ansatte, og vi arbejder alle strategisk med at skabe mere samarbejde med hinanden og eksterne partnere - borgere, virksomheder og andre myndigheder. Det gør vi for at opnå bedre resultater og understøtte, at kommunen når sin vision om at være et godt sted at bo og leve, uddanne sig, arbejde og drive virksomhed.
Kalundborg Kommune har lanceret en podcastserien "Karriere på Kalundborgsk". I serien fortæller en række medarbejdere om, hvordan deres karriere har formet sig med et job i Kalundborg Kommune. Serien er et led i kommunens bestræbelser på at rekruttere dygtige medarbejdere.
Hør dem her: https://karrierepaakalundborgsk.podbean.com/
Vi opfordrer alle uanset baggrund, køn, religion mv. til at søge.
----------
I Kalundborg Kommune har vi en generel politik om indhentning af straffeattest.
Ansatte som i deres ansættelse har adgang til personfølsomme oplysninger, skal have privat MitID/NemID, fordi de skal identificere sig med deres private MitID/NemID. Dette for at efterleve den skærpede lovgivning og derved sikre borgernes tillid til, at alle myndigheder, herunder Kalundborg kommune, behandler personfølsomme oplysninger sikkert.
INFORMATIONER OM STILLINGEN:
- Arbejdspladsen ligger i:
Kalundborg Kommune
-Virksomheden tilbyder:
Fastansættelse: fuldtid
-Arbejdsgiver:
Kalundborg Kommune, Holbækvej, 4400 Kalundborg
-Ansøgning:
Ansøgningsfrist: 17-08-2023; - ansøgningsfristen er overskredet
Ved skriftlig henvendelse: https://www.aplitrak.com/?adid=QWRtaW4uS2FsdW5kYm9yZy4xNDM0MS4xMDYxM0BrbWQuYXBsaXRyYWsuY29t
Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5872772