TS-GRUPPEN AMBA: Elektriker med interesse for grønne energiløsninger søges

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Drømmer du om, at arbejde med den grønne omstilling og vægter du det gode kollegaskab højt? Så har vi måske jobbet til dig!

 

Om os

JK Energi A/S er en innovativ elinstallation virksomhed, der arbejder med alle de nyeste teknologier og løsninger indenfor især installationer til den grønne omstilling.

Vi er en veletableret virksomhed fra 1984, hvor værdier som ordentlighed og frihed under ansvar efterleves i hverdagen. Med snart 40 års erfaring indenfor alle typer af elinstallationer, ved vi, at det er vigtigt at være på forkant med udviklingen. Vi har derfor et meget stort fokus på grønne løsninger, hvilket betyder, at der er gode udviklingsmuligheder i virksomheden, hvis man har lyst til at arbejde med den nyeste teknologi.

Da vi har travlt, søger vi lige nu en elektriker med interesse for især solcelleanlæg og energilagering samt intelligente energiløsninger, og som drømmer om en fleksibel hverdag med gode kolleger. Afhængig af dine kompetencer og evner, er der gode muligheder for at specialisere sig, og vi skal nok sørge for, at du får de relevante kurser! 

 

Introduktion til stillingen

Som elektriker hos os vil du komme til at arbejde med en bred vifte af projekter og serviceopgaver, hvor hovedvægten vil være på grønne energi løsninger hos private og erhverv. Du vil typisk møde ind kl. 7, hvor vi samles til en kop morgenkaffe, inden vi kører ud til dagens projekter. Længden af dine projekter varierer typisk fra 1-14 dage afhængig af kompleksiteten, hvor der primært vil være fokus på montering, servicering og fejlfinding.

Vi forventer, at du har prøvet at arbejde med grønne energi løsninger, herunder især solceller før, men hvis ikke, så forventer vi, at du brænder for at lære det. Vi går som virksomhed meget op i at efteruddanne vores medarbejdere, så du vil få god mulighed for at specialisere dig inden for området. Det er med andre ord en stilling med gode udviklingsmuligheder!

Vi forventer at du:

  • Er uddannet elektriker
  • Har erfaring med solceller
  • Har sans for kundeservice
  • Kan håndtere frihed under ansvar
  • Er en god kollega
  • Er initiativrig og selvhjulpen

 

Vi tilbyder

  • Sundhedsforsikring
  • Firmabil med hjem
  • Hyppige personalearrangementer
  • Fleksible arbejdstider med mulighed for firedagesuge i perioder

 

Praktiske informationer

JK Energi A/S er placeret på Kirsebærskoven 3, 4281 Gørlev mens dine projekter typisk vil ligge på hele Sjælland. 

 

Din arbejdstid er som udgangspunkt 7:00-15:30 man-tor og 7:00-13:00 fredag, men vi er fleksible omkring dine ønsker. Hos JK Energi A/S går vi nemlig meget op i at fritid og arbejde skal gå op i en højere enhed. Derfor tilbyder vi i perioder fleksible mødetider med mulighed for firedagsuge, hvor du har behov for det.

 

Send din ansøgning

Så er du en god kollega, og mener du, at du kan bidrage med at gøre JK Energi A/S til en endnu bedre arbejdsplads, så tøv ikke med at sende din ansøgning og dit CV til Jimmi Bønnelykke på: Jb@jk-as.dk

 

Hvis du ønsker at høre mere om, hvad det er, der gør JK Energi A/S til en god arbejdsplads, så skal du være velkommen til at kontakte, Jimmi på tlf.: 22 70 50 32.

 

Vi gennemgår ansøgningerne løbende, så vent ikke for længe med at sende din ansøgning.

 

Opstart er hurtigst muligt.

 

Vi ser frem til at høre fra dig!

 

”JK Energi A/S er en del af TS-gruppen, som er Danmarks største landsdækkende kæde af el-installatører. TS-gruppen ejes af dens medlemmer, som udgøres af 40 elektriker- og el-installationsvirksomheder med mere end 1000 medarbejdere fordelt på 60 lokalt forankrede TS-centre spredt over hele landet.”

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Kalundborg Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

TS-GRUPPEN AMBA, Spettrupvej, 8722 Hedensted

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 09-11-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://jk-as.dk/kontakt/jobs

Via e-mail: Jb@jk-as.dk

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5909698

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet