Nyt fra Gørlev i politiets døgnrapport

Profilbillede

Gørlev er i nat nævnt i døgnrapporten fra Midt- og Vestsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Døgnets anmeldelser vedrørende:

 

Indbrud i virksomhed/forretninger:

Nørregade, Ringsted (forsøg)

Indbrud i villa/lejlighed/landejendom:

Tølløsevej, Tølløse
Herringløse Bygade, Herringløse, Roskilde

Indbrud i fritids-/sommerhus:

Elkærsvej, Nyrup, Nykøbing Sj.
Brokbjergstrand, Yderby Lyng, Sjællands Odde
Kongelundsvej, Rørvig

Indbrud i skole og institutioner mv.:

Bakkegårdsvej, Rørby, Kalundborg

Tyveri fra køretøjer:

Søhøj, Karlslunde
Søndre Åtoften, Solrød Strand
Herredsåsen, Kalundborg


Færdselsuheld – Munkholmvej, Holbæk

Kl. 08.02 var to bilister stødt sammen i regnvejret, da de begge var nærmet sig lyskrydset Munkholmvej-Østre Fælledvej-Stormøllevej.

Det viste sig, at en 18-årig mand fra Holbæk ikke havde fået bremset sin personbil i tide, så han påkørte anhængertrækket på en personbil, som en 42-årig kvinde fra Holbæk førte foran ham.

Der skete kun en mindre skade på anhængertrækket, så politiet registrerede blot omstændighederne og parterne i sammenstødet.

Færdselsuheld – Østre Ringvej / Østbyvej / Trekroner Alle, Roskilde

Kl. 10.14 rykkede politiet ud til et sammenstød mellem en lastbil og en personbil i lyskrydset Østre Ringvej – Østbyvej – Trekroner Alle.

Det viste sig, at en 57-årig mand fra Fyn som fører af en lastbil var kørt ad Østre Ringvej mod syd og ind i lyskrydset, hvor han ramte højre bagskærm på en personbil, som en 44-årig mand fra Roskilde havde ført ind i krydset efter kørsel ad Trekroner Alle i vestlig retning.

Personbilen blev som følge af påkørslen slået ud af kurs og ramte et vejskilt, ligesom en airbag i bilen blev udløst.

Ingen af parterne kom til skade ved sammenstødet, hvis omstændigheder, herunder lyssignalernes farve i de to trafikanters færdselsretninger, søges klarlagt gennem afhøring af parterne og vidner til sammenstødet.

Mistænkelige mænd i bil – Delingen, Ringsted

Kl. 10.30 undrede en patrulje sig over, at to mænd sad ligesom afventende i en personbil på en parkeringsplads på Delingen, Ringsted.

På førersædet sad en 25-årig mand fra Køge, og på passagersædet sad en 18-årig mand fra Ringsted. Da politiet kunne se jointpapir og en mixerbakke ligge ved den 25-årige, blev han kontrolleret nærmere og fundet i besiddelse af en joint.

Fundet af jointen medførte en sigtelse for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer, og ved nærmere kontrol af den 25-årige blev han fundet i besiddelse af nogle kontanter. Da han havde en betydelig gæld til det offentlige, blev et firecifret beløb beslaglagt som afdrag på gælden.

Den 25-årige kan nu forvente at høre nærmere fra politiet på grund af sigtelsen, mens den 18-årige ikke kunne mistænkes for noget ulovligt.

Brand i bil under kørsel – Fr. Andersensvej, Kalundborg

Kl. 13.26 måtte en 63-årig mand fra Kalundborg under kørslen i sin bil slå alarm til brandvæsnet, idet der pludselig kom røg fra motorrummet på bilen, som han netop havde afhentet på et autoværksted.

Branden fik godt fat i bilen, men brandvæsnet fik ilden slukket, inden der skete skade på andre ting. Bilejeren slap uskadt fra branden, hvorfor politiet ikke foretog sig yderligere ud fra en formodning om, at brandårsagen kunne være en teknisk fejl i bilen og ikke et strafbart forhold.

Savnet mand efterlyst – Havdrup – Solrød

Kl. 13.56 valgte politiet i samråd med pårørende til en 34-årig mand fra Havdrup at efterlyse ham offentligt med foto via politiets Twitter-profil i håb om, at offentligheden kan være behjælpelig med at finde ham.

Den savnede havde i weekenden forladt sin bopæl i formentlig nedtrykt sindstilstand og er efterfølgende sidst set i Faxe Ladeplads ved togstationen natten til søndag kl. ca. 01.30. Herefter har der ikke været livstegn fra ham.

Politiet har i den mellemliggende tid forsøgt at finde frem til den 34-åriges opholdssted, men forgæves, hvorfor offentligheden er blevet bedt om hjælp.

Kontakt Midt- og Vestsjællands Politi på tlf. 114 med oplysninger om den savnede.

Vold mod butikspersonale – Algade, Gørlev – Kalundborg

Kl. 14.48 slog personalet i et supermarked alarm, at der var opstået et slagsmål mellem en mandlig kunde og personalet.

Politiet kørte til stedet og fik af butikspersonalet og et par handlekraftige kunder, der havde assisteret med tilbageholdelsen, overdraget en 51-årig mand fra Gørlev.

Han var kommet ind i forretningen trods tidligere bortvisninger derfra som en uønsket kunde. Da personalet igen ville bortvise ham, havde han slået ud efter og ramt en 52-årig mandlig butiksansat, som måtte en tur på skadestuen til undersøgelse og behandling for skader efter slag mod ansigtet.

Politiet foretog anholdelse af den 51-årige, der blev sigtet for vold og afhørt til sagen. Han blev løsladt sidst på eftermiddagen og kan nu forvente at blive indkaldt til et retsmøde, når voldssagen skal afgøres.

Forsvundet kvinde blev indlagt – Høng – Kalundborg

Kl. 15.27 kontaktede personalet på et bosted politiet med en bekymring for en 19-årig kvinde, som i nedtrykt tilstand havde forladt stedet.

Politiet iværksatte derfor med flere patruljer en humanitær eftersøgning i lokalområdet efter den savnede kvinde, som var blevet set på togskinnerne ved Høng station.

Kort før kl. 16.30 fandt politiet kvinden på jernbaneskinnerne et stykke nord for Strandvej, Høng, hvorefter hun blev kørt til Slagelse, hvor hun blev indlagt til undersøgelse og eventuel behandling i anledning af hendes sindstilstand.

To bilist mistænkt for narkokørsler - Holbæk

Kl. 15.33 blev en 43-årig mand fra Fårevejlse St. som fører af en personbil ad Stenhusvej, Holbæk, sigtet for narkokørsel, da narkometertesten indikerede, at han var påvirket af kokain under kørslen.

Kl. 17.10 blev en 25-årig mand fra Holbæk standset som fører af en personbil på Roskildevej, Ll. Grandløse, ved Holbæk. Da han kunne mistænkes for at være påvirket af cannabis under kørslen, blev han også sigtet for narkokørsel.

Begge bilister fik i forbindelse med kortvarige anholdelser udtaget blodprøver til nærmere undersøgelse for euforiserende stoffer, så de vil begge høre nærmere fra politiet, når analyseerklæringerne fra deres blodprøver foreligger.

Kæntret båd i vandet – Frederiksborgvej, Roskilde

Kl. 15.57 rykkede det lokale redningsberedskab og politiet ud for at undersøge, hvorvidt nogen måtte være i nød efter en anmeldelse om en kæntret båd i den inderste del af Roskilde fjord.

Redningsberedskabet kunne berolige politiet med, at båden havde ligget kæntret på stedet gennem nogen tid, og at bådejeren på grund af bortrejse ikke havde kunnet gøre noget for at bringe båden flot igen.

En drone afsøgte området omkring båden, men der var ingen tegn på, at nogen var i nød, hvorfor politiet ikke foretog sig yderligere.

Røg fra elinstallation – Holbækvej, Roskilde

Kl. 17.35 rykkede brandvæsnet og politiet ud efter en anmeldelse om ildebrand i et skur på Holbækvej.

Det viste sig, at der ikke var nogen egentlig brand, men de elektriske installationer på et skur havde på grund af indtrængende fugt givet anledning til gnister.

Ejeren af skuret blev underrettet om sagen, hvorefter politiet ikke foretog sig yderligere.

Narkokørsel i frakendelsestiden mv. – Vallekildevej, Hørve – Odsherred

Kl. 11.30 kontrollerede politiet føreren af en personbil, som blev ført ad Vallekildevej i Hørve.

Føreren var en 37-årig mand fra Tappernøje, som i forvejen var frakendt kørekortet og derfor ikke måtte være fører af personbilen. Desuden kunne politiet mistænke ham for at være påvirket af euforiserende stoffer, så han blev også sigtet for narkokørsel.

Ved en undersøgelse af bilen, der tilhørte en anden end den 37-årige, fandt politiet 0,5 gram amfetamin og 10 gram hash, som den 37-årige blev sigtet for den ulovlige besiddelse af.

I forbindelse med en kortvarig anholdelse fik den 37-årige udtaget en blodprøve til nærmere undersøgelse for euforiserende stoffer, og bilejeren blev efterfølgende sigtet for at have overladt føringen af personbilen til en person, som ikke lovligt kunne være fører.

Spirituskørsel – Ejby Strandvej, Ejby, Kirke-Hyllinge – Lejre

Kl. 18.32 sigtede politiet en 43-årig mand fra Kirke-Hyllinge for spirituskørsel i den personbil, som han førte ad Ejby Strandvej, da alkometertesten viste over den tilladte påvirkning af alkohol.

Den 43-årige fører fik i forbindelse med en kortvarig anholdelse udtaget en blodprøve til nærmere undersøgelse for alkohol.

Narkobilist uden kørekort til vogntoget – Køge Bugt Motorvejen, Karlslunde – Greve

Kl. 20.44 anholdt færdselspolitiet en 26-årig mand fra Odense i forbindelse med en sigtelse for narkokørsel, da han som fører af en varebil med en større påhængsvogn tilkoblet var kørt ad Køge Bugt Motorvejen i sydlig retning.

En narkometertest havde nemlig indikeret, at den 26-årige kunne være påvirket af kokain under kørslen med vogntoget, der krævede et kørekort med tilladelse til kørsel med en stor påhængsvogn. Et sådan kørekort havde den 26-årige ikke, hvorfor han også blev sigtet for den manglende kørekortkategori til vogntoget.

Politiet løslod den 26-årige, efter at han havde fået udtaget en blodprøve til nærmere undersøgelse for euforiserende stoffer.

Maskeret person i bil med pistollignende genstand – Ladegårdsparken Vest, Holbæk

Kl. 20.57 fik politiet en anmeldelse om, at en maskeret person havde befundet sig i en bil i Ladegårdsparken-området, og at personen skulle have været i besiddelse af noget, der kunne minde om en pistollignende genstand.

Politiet tog anmeldelsen meget alvorligt og kørte med flere patruljer til området, hvor politiet i Ladegårdsparken Vest fandt en efterladt bil, der svarede til beskrivelsen af det køretøj, som den maskerede person havde befundet sig i.

Da der heller ikke umiddelbart var nogen personer i området, afspærrede politiet et område i Ladegårdsparken Vest, så tilkaldte hundepatruljer kunne assistere med at lede efter mistænkelige genstande i området.

Politiet foretog samtidig en undersøgelse af nogle opgange, som måske kunne være blevet benyttet af en eller flere personer fra det omhandlede køretøj.

Efter mere end tre timers undersøgelser i området kunne politiet konkludere, at der ikke var blevet fundet skydevåben eller andre effekter, der i mørket kunne minde herom.

Ingen er blevet sigtet eller anholdt i forbindelse med politiets undersøgelser i Ladegårdsparken, men anmeldelsen undersøges nærmere i et forsøg på at få klarlagt, om nogen kan drages til ansvar for at have været i besiddelse af noget ulovligt i området.

Spirituskørsel – Møllevej, Høng – Kalundborg

Kl. 01.13 blev en 18-årig mand fra Skælskør-egnen anholdt og sigtet for spirituskørsel i en personbil, som han førte ad Møllevej i Høng.

Han blev løsladt efter udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for alkohol, så han vil høre nærmere fra politiet, når analyseerklæringen foreligger.

Hærværk og trusler – Kalundborg

Kl. 01.39 blev en 58-årig kvinde fra Kalundborg vækket af et stort brag, da en rude ind til badeværelset på hendes bopæl i den vestlige del af Kalundborg by blev knust.

Flere patruljer, herunder en hundepatrulje, kørte til området for at lede en mistænkt for rudeknusningen, ligesom politiet afhørte den forurettede om sagen.

Under afhøringen modtog hun et telefonopkald, hvor en mand truede hende verbalt med relation til den netop knuste rude.

Politiet fik således hurtigt identificeret en 30-årig mand fra Solrød som mistænkt, idet han gennem nogen tid havde generet den 58-årige på grund af et forlist forhold til hendes datter.

I Solrød fik politiet senere på natten kontakt til den 30-årige, som blev anholdt som mistænkt for at stå bag hærværket og de telefoniske trusler.

Han er fortsat i politiets varetægt, idet han fredag formiddag skal afhøres til sagen, hvorefter politiet sammen med anklagemyndigheden vil tage stilling til, hvorvidt han skal løslades eller fremstilles i et grundlovsforhør med henblik på varetægtsfængsling.

Spirituskørsel – Tejstgården, Greve

Kl. 02.15 blev en 27-årig mand fra Dianalund anholdt i forbindelse med en sigtelse for spirituskørsel i en personbil, som han førte ad Tejstgården i Greve.

Han blev løsladt efter udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for alkohol, så han vil høre nærmere fra politiet, når analyseerklæringen foreligger.

Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Midt- og Vestsjællands Politi.
Kilde: Midt- og Vestsjællands Politi
False {
}