Nyt fra Gørlev i politiets døgnrapport

Profilbillede

Gørlev er i nat nævnt i døgnrapporten fra Midt- og Vestsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Døgnets anmeldelser vedrørende:

 

Indbrud i virksomhed/forretninger:

Nytorv, Kalundborg – Forsøg
Sydhavnsvej, Kalundborg

 

Indbrud i villa/lejlighed/landejendom:

Engvej, Reersø, Gørlev
Nattergalevej, Ringsted
Hybenvej, Ringsted
Rytterbakken, Greve

 

Indbrud i fritids-/sommerhus:

Ingen

 

Indbrud i skole og institutioner mv.:

Venusvej, Nykøbing Sj.

 

Tyveri fra køretøjer:

Pulsen, Roskilde
Annebjerg Stræde, Nykøbing Sj.

 

Narkokørsel – Slagelsevej, Kalundborg

Kl. 08.12 sigtede og anholdt politiet en 23-årig mand fra Polen for narkokørsel, da han blev stoppet i en varebil på Slagelsevej i Kalundborg. En narkometertest viste positiv for euforiserende stoffer, og blev taget med til en blodprøve, hvorefter han blev løsladt.

 

Mand anholdt for blufærdighedskrænkelse – Køge

Tirsdag eftermiddag anholdt politiet en 31-årig mand fra Ishøj, som er mistænkt for i flere tilfælde at have blottet sig for mindreårige piger på et stisystem bag Køge Nord Station, på Lyngvej i Køge og i S-toget i sommer. Seneste sager skete i august, hvor den 31-årige er mistænkt for i to tilfælde at have vist fotos af sig selv med erigeret lem til to piger i S-toget.

Efterforskningen af sagerne viste, at den mistænkte i flere tilfælde opholdt sig på Køge Nord station om eftermiddagen. Civilklædt politi mødte derfor i går op ved togstationen, og der gik ikke en time før den mistænkte dukkede op på stationen. Betjentene anholdt kl. 14.52 den 31-årige mand, som blev sigtet for fem tilfælde af blufærdighedskrænkelse. Han blev taget med til politistationen til afhøring, hvor han erkendte sagerne.

 

Kvinde anholdt for ulovligt ophold – Kalundborg

Kl. 16.10 foretog Udlændingeafdelingen kontrol på et bordel i Kalundborg, hvor de traf en 34-årig kvinde fra Thailand, som ikke havde lovligt ophold i Danmark. Hun blev anholdt og taget med til politistationen til afhøring og sagsbehandling. Kvinden er fortsat i politiets varetægt, mens hendes sag behandles og Udlændingestyrelsen tager stilling til, om kvinden kan udvises af landet.

 

Halmballe røg ind i forrude – Kalundborgvej, Snertinge – Kalundborg

Kl. 16.19 røg en halmballe af en trailer og ramte forruden på en modkørende bil. Varebilen med en trailer belæsset med halmballer kørte ad Kalundborgvej mod øst med en 31-årig mand fra Kalundborg bag rattet, da en halmballe vristede sig fri i vinden. Den modkørende bilist, en 64-årig mand fra Kalundborg, blev ramt af den løsrevne halmballe, så forruden knustes. Politi og ambulance kørte til stedet, hvor den 64-årige mand blev tilset for nogle skrammer på armene fra det knuste glas, men han fik ikke behandlingskrævende skader. Politiet optog rapport om uheldet med fokus på trailerens belæsning. En fører af et køretøj er forpligtet til at sikre sig, at den last man kører med er forsvarligt fastspændt. Den 31-årige bilist kan forvente at høre mere fra politiet i sagen.

 

Brand i villa – Dahlerupsvej, Havnebyen, Sjællands Odde - Odsherred

Kl. 16.45 kom et alarmopkald om brand i en villa på Dahlerupsvej i Havnebyen. En mandlig beboer opdagede, at det brændte omkring en stikkontakt ved en oplader, hvor han forsøgte at slukke ilden uden held, da ilden spredte sig til en sofa og et gardin. En nabo opdagede røg fra stedet og slog alarm. Politi og brandvæsen kom hurtigt frem, men da havde ilden kraftigt fat i huset, som nedbrændte. Den mandlige beboer blev tilset i ambulance, da han havde indåndet røg. Brandvæsnet havde et større arbejde med efterslukning af branden, som blev ved med at ulme. Patruljen optog rapport og branden skal nu undersøges nærmere, for at fastslå om branden startede ved el-installationen.

 

Nyt grundlovsforhør i sag om grov vold – Avnstrupvej, Hvalsø – Lejre

En 22-årig mand blev i går varetægtsfængslet til d. 22.september i en sag om knivstikkeri på Asylcenter Avnstrup mandag aften, som beskrevet på døgnrapporten i går.

En 21-årig mand blev ligeledes anholdt og sigtet i sagen mandag aften, men han blev løsladt efter afhøringen tirsdag, da der på det tidspunkt ikke blev fundet grundlag for at begære ham varetægtsfængslet. Den 21-årige mødte dog op for at overvære grundlovsforhøret mod den 22-åringe ved i Retten i Roskilde. Politiet havde i mellemtiden efterforsket sagen videre, hvor der var kommet nye oplysninger frem, som viste, at den 21-årige løsladte mand havde en større rolle i sagen end først antaget.

Den 21-årige mand blev derfor anholdt i forbindelse med retsmødet, og han vil i dag blive fremstillet ved et nyt grundlovsforhør med begæring om varetægtsfængsling. Retsmødet afholdes ved Retten i Roskilde kl. 11.00.


Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Midt- og Vestsjællands Politi.
Kilde: Midt- og Vestsjællands Politi
Mød redaktionen
Profilbillede
Mattias Sundroos ms@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Martin Johannes Madsen mjm@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Emilie Bjergegaard eb@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Søren Schrøder Rasmussen ssr@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Markus Ingemann mi@vores-mediehus.dk