Nyt fra Gørlev i politiets døgnrapport

Profilbillede

Gørlev er i nat nævnt i døgnrapporten fra Midt- og Vestsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Døgnets anmeldelser vedrørende:

 

Indbrud i virksomhed/forretninger:

Omfartsvejen, Gørlev Sj. - Forsøg

Indbrud i villa/lejlighed/landejendom:

Østre Parkvej, Ringsted
Østergade, Roskilde

Syvvejen, Viby Sj.

Nældebjerg, Greve

Indbrud i fritids-/sommerhus:

Ingen

Indbrud i skole og institutioner mv.:

Ingen

Tyveri fra køretøjer:

Ingen

Mand kvæstet i arbejdsulykke – Klippinge, Stevns

Kl. 11.58 kom et alarm 112 opkald om en ulykke på et landbrug i Klippinge, hvor en 57-årig mand fra Køge havde slået sit hoved i forbindelse med aflæsning af afgrøder fra en traktor med tippelad. Føreren af traktoren havde læsset frø af, og da han hævede ladet igen hørte han råb bagfra. Det viste sig, at den 57-årige var blevet ramt af vognen, så han fik skader i hovedet.

Politi og ambulance kørte til stedet, hvor den 57-årige fik ydet førstehjælp. Han blev kørt til Rigshospitalet til behandling for sit hovedtraume, som viste sig at være kritisk. Den 57-årige meldes at være kritisk med stabil.

Patruljen optog rapport om ulykken, og orienterede Arbejdstilsynet, som ville undersøge ulykken nærmere for at afklare, om der var sket brud på arbejdsmiljøloven.

Vågne borger afviste bedragere – Odsherred og Kalundborg

Kl. 10.11 anmeldte en 85-årig kvinde fra Nykøbing Sj. At hun torsdag aften omkring kl. 19.00 havde fået en opringning af en falsk politibetjent, som havde sagt, at der var oprettet lån i den 85-åriges navn. Kvinden havde dog hørt om den type bedragerisager og fattede mistanke, så hun havde ikke givet nogle oplysninger til ”betjenten”.

Kl. 14.02 anmeldte datteren til en 87-årig kvinde fra Kalundborg, at den 87-årige tidligere på dagen var blevet ringet op af en ”Mathias Hansen” fra Nordea Bank, der oplyste, at der var hævet penge på hendes kort fra Spanien. ”Bankmanden” sagde, der derfor ville blive sendt en medarbejder til hendes adresse med et nyt kort. Den 87-årige hoppede dog ikke på dette bedrageriforsøg, også selvom svindleren kunne oplyse hendes adresse. Kvinden afbrød i stedet opkaldet og henvendte sig til sin datter, der anmeldte sagen.

Det er meget glædeligt, at borgerne er opmærksomme på risikoen for at blive bedraget på denne måde og afviser svindlerne. Vi er desuden meget glade for at sagerne alligevel anmeldes til politiet, så vi har et overblik over omfanget af denne type bedragerisager.

El-cyklist ramte fodgænger – Klosterparkvej, Kalundborg

Kl.14.51 skete et uheld i et fodgængerfelt på Klosterparkvej i Kalundborg. En 79-årig kvinde fra Kalundborg kørte i sydlig retning på en el-cykel, hvor hun i fodgængerfeltet ramte en 49-årig lokal kvinde, der skulle krydse vejen. Fodgængeren slap uskadt fra uheldet og ringede 112, idet cyklisten styrtede og kom til skade ved sammenstødet. Politi og ambulance kørte til stedet, hvor cyklisten blev kørt til behandling for brud på kroppen. Patruljen optog rapport om uheldet, for at belyse omstændighederne omkring sammenstødet.

Påvirket bilist i sammenstød på motorvej – Køge Bugt Motorvejen, Greve

kl. 17.49 skete et sammenstød imellem to biler på Køge Bugt Motorvejen mod syd ved afkørsel 29. En 46-årig mand fra Polen kørte op bag i en forankørende bilist, en 57-årig mand fra Greve. Sammenstødet skete ved lav hastighed, og ingen person kom noget til. Bilerne fik mindre ridser

Politiet kørte frem til stedet, hvor en test med narkometeret viste, at den 46-årige mand var påvirket af euforiserende stoffer. Han blev derfor sigtet for narkokørsel, anholdt og taget med til en blodprøveudtagelse. Han blev senere løsladt, men vil høre mere i sin sag, når resultatet af blodprøven kommer.

Indbrudstyve overrasket – Syvvejen, Viby Sj. – Roskilde

Kl.17.50 anmeldte naboen til en 85-årig kvinde, at der netop havde været et indbrud hos den ældre kvinde, mens hun var hjemme. Indbrudstyvene havde forladt stedet i bil. En patrulje blev sendt til Viby for at afhøre kvinden til sagen og undersøge huset.

Den 85-årige opholdt sig i sin stue, hvor hun så TV med høj lyd på, da en fremmed kvinde pludselig stod i stuen og bad om vand. Den 85-årige undrede sig over, hvordan kvinden var kommet ind, da hun vidste at dørene var låst. Det viste sig senere, at et vindue i soveværelset var opbrudt, men der var umiddelbart intet stjålet.

Den 85-årige fulgtes med kvinden mod køkkenet, men kvinden forlod i det samme huset via hoveddøren. På gårdspladsen så den 85-årige kvinden gå rundt om hushjørnet sammen med tre mænd. Den 85-årige råbte på hjælp fra naboen, som var i haven. Naboen gik i retning af den 85-åriges hus, hvor en sort personbil i det samme kørte fra stedet ad Vibyvejen i østlig retning.

Kvinden som stod i stuen beskrives som: dansk af udseende, ca. 30-40 år, talte flydende dansk uden accent, alm. af bygning, kort hår eller hår bag skulderen, iført beige tøj.

Politiet efterforsker nu sagen om det frække indbrud, og søger i den forbindelse vidner. Borgere i Viby, som har bemærket den sorte personbil, evt. med fire personer i bedes kontakte politiet med oplysninger i sagen. Ring til politiet på tlf. 114.

Mand død efter påkørsel – Ringstedvej/Hellestrupvej, Holbæk

Kl. 01.00 skete et uheld på Ringstedvej ud for Hellestrupvej i Holbæk, da en bilist påkørte en 43-årig mand, som af ukendte årsager opholdt sig på kørebanen. Bilisten, en 18-årig mand fra Holbæk, kørte ad Ringstedvej mod nord, da der pludselig var noget på vejen foran ham. Bilisten kunne ikke se, at det var en person og kunne ikke nå at standse, men påkørte den 43-årige mand fra Holbæk, som pådrog sig livstruende skader.

Politi og ambulance kørte til stedet, hvor der blev ydet førstehjælp til den 43-årige mand. Han blev kørt til sygehuset med politieskorte, men hans liv stod ikke til at redde. Han blev konstateret død ved ankomsten til sygehuset. Den 43-åriges pårørende er underrettet om dødsfaldet.

Patruljen optog rapport om uheldet, og afhørte den stærkt rystede bilist og flere vidner, som havde set manden på vejen. En bilinspektør undersøgte uheldsstedet, og vejen blev først genåbnet omkring kl. 03.00.


Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Midt- og Vestsjællands Politi.
Kilde: Midt- og Vestsjællands Politi