Netto åbner fremtidens discountbutik på Roevej 1

Foto: Netto.
Profilbillede

Nettos butik i Gørlev genåbner: Ny indretning, nye farver og et særligt fokus på frugt og grønt og nemme måltider. For danskerne efterspørger både det sunde og det nemme.

Det bliver en anderledes Netto, som borgerne vil møde, når de fra fredag d. 18. august, går på indkøb i deres lokale Netto.

Butikken åbner nemlig med Nettos moderne butikskoncept, der skal løfte hele indkøbsoplevelsen. Butikken vil adskille sig fra en gammel Netto-butik, idet både indretning og look-and-feel har fået et gennemgribende løft.

- Vi har ganske enkelt revitaliseret hele vores butikskoncept, som har fået en gennemgribende makeover. Kernen i vores nye koncept vil stadig være det, som man som kunder kender: Nemlig gode varer til de bedste priser. Men med vores 3.0 koncept vil vi i endnu højere grad gerne skabe butikker, som det er rart at være i for kunder og medarbejdere, fortæller Braw Bakir, der er direktør i Netto.  

Nettos danske og skandinaviske rødder er fortsat fundamentet for butiksoplevelsen. Den nye butik byder på nye farver og et mere indbydende look, og den særlige indretning er med til at fremhæve frugt- og grønt-afdelingen samt convenience-varer i deres egne sektioner, så det er nemt for alle at finde de bekvemme måltider.

Yderligere adskiller den sig fra almindelige Netto-butikker ved ikke at føre spotvarer inden for kategorierne Nearfood og personlig pleje.

For at gøre indkøbene endnu nemmere, har den nye butik indført nye betalingsmuligheder som Scan&Go. Med Netto+ app'en kan kunderne scanne og betale deres varer via deres smartphones, hvilket eliminerer behovet for at stå i kø ved kassen.

App'en tilbyder også information om lokalt nedsatte varer og muligheden for at oprette indkøbslister, der gør hele indkøbsprocessen endnu mere bekvem.


Foto: Netto

Brian Kim Hansen, butikschefen i den nye Netto-butik, ser frem til at byde kunderne velkommen i den forbedrede butik.

- Vi vil gerne skabe fremtidens discountbutik med afsæt i en mere rolig butik, der er kendetegnet ved et stærkt sortiment af kvalitetsvarer til discountpriser og stor friskhed. Vi vil i endnu højere grad indrette butikken efter kundernes efterspørgsel, som går mod markante frugt- og grønt-afdelinger og en enkel og nem navigering i butikken.

- Det skal være behageligt at handle her, og på tværs af hele butikken vil man møde en styrket oplevelse, som vi håber, at kunderne vil tage rigtig godt imod. 

Nettos butik i Gørlev er en af 174 butikker, som Netto enten bygger eller renoverer i løbet af 2023. Målet er at renovere og omdanne alle Netto-butikker inden den 1. april 2024 til det nye koncept.

Om den nye Netto-butik:
Butikken vil adskille sig fra en typisk Netto-butik i kraft af:

• Markant større frugt- og grøntafdeling.

• En særlig og større sektion med convenience-varer, som findes i forlængelse af frugt- og grøntafdelingen.

• Ny placering til de kendte Spot-varer, som alt efter varetype vil blive placeret nær det faste sortiment af tilsvarende varer.

• Mere plads til køl- og frost med plads til præsentation af det ferske kød.

• Nyt inventar, med en skandinavisk look-and feel-fornemmelse. Eksempelvis med trælook i frugt- og grøntafdelingen.

• Nye farver på inventar og væg, hvor den klassiske gule Netto-farve også har fået en opdatering.

• Ligeledes justeringer i facadeskiltningen, hvor den gule foliering ikke er en del af vinduerne i butikken – så der kommer meget dagslys ind i butikken.

• Indretningen i butikken er udarbejdet, så kunderne nemt kan navigere rundt. Udover frugt og grønt vil også convenience, fersk kød og en lang række andre varer blive fremhævet, så kundens indkøbsoplevelse og indkøbsflow forbedres.

• Scan&Go.

• Ændret belysning i butikken, hvor varerne vil være i fokus.

Kilde: Netto
Denne artikel er udarbejdet af 3. part. Indholdet er hverken sponsoreret eller betalt. De holdninger, der måtte fremgå, repræsenterer ikke redaktionen.