Døgnrapporten i Gørlev: onsdag den 17. november

Profilbillede

Gørlev er i nat nævnt i døgnrapporten fra Midt- og Vestsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Døgnets anmeldelser vedrørende:


Indbrud i virksomhed/forretninger:

Ingen

Indbrud i villa/lejlighed/landejendom:

Ingen

Indbrud i fritids-/sommerhus:

Ingen

Indbrud i skole og institutioner mv.:

Ingen

Tyveri fra køretøjer:

Smedeholmen, Karlslunde
Københavnsvej, Køge
Ahornvej, Karlslunde
Mosede Højvej, Greve

Narkokørsel, penge, hash og peberspray – Trekroner Roskilde

Kl. 09.45 stoppede politiet en bil i Trekroner, Roskilde i et rutinetjek. Bag rattet sad en 32-årig mand, og som passager sad en 22-årig kvinde fra Roskilde. Føreren af bilen blev testet positiv for hash i en narkometertest, så han blev anholdt og sigtet for narkokørsel. Betjentene ransagede bilen, hvor der blev fundet en klup hash og et mindre kontantbeløb.

Politiet mistænkte, at de to opbevarede narko på deres adresser, så politiet besluttede at ransage begges lejligheder. Stederne blev gennemgået med narkohund, hvor der blev fundet i alt 2296 gram hash, 5 ecstasy piller, 6,23 gram kokain, diverse lægemidler og doping, som ikke var udstedt på recept, en peberspray, to digitalvægte og et femcifret kontantbeløb. Pengene blev beslaglagt, da de formodedes at stamme fra narkosalg. De ulovlige stoffer og pebersprayen blev beslaglagt med henblik på destruktion.

De to blev begge sigtet for narkobesiddelse med henblik på salg. Kvinden blev sigtet for at besidde pebersprayen. Den 32-årig mand fik udtaget en blodprøve, som skal vise, hvilke stoffer han havde i blodet under kørslen. De blev begge løsladt efter endt afhøring og sagsbehandling, men kan forvente at høre mere fra politiet, når sagerne skal afgøres.

Trafikale udfordringer ved valgsted – Greve Hallen, Greve

Kl. 11.01 måtte politiet rykke ud og dirigere færdslen i lyskrydset ved Greve Hallen, da der var tæt trafik på grund af kommunal- og regionsrådsvalget. Politiet modtog i den forbindelse anmeldelse om, at bilisterne var begynd at bruge cykelstien for at komme ud. Patruljen blev i krydset for at lede trafikken væk fra Lillevangsvej, så vælgerne kunne komme væk fra området efter at have stemt. Hjemmeværnet blev tilkaldt til at stå for trafikreguleringen senere på dagen, og politiet fik ikke flere anmeldelser om trafikale udfordringer herefter.

Arbejdsulykke – Egebjergvej, Nykøbing Sjælland – Odsherred

Kl. 11.02 skete et uheld under skovarbejde i Annebjerg Skov, da en 51-årig lokal mand, kørte galt på en minigraver uden førerhus. Minigraverne gled på en lille skråning, så føreren faldt ud over siden på maskinen. Den 51-årige slog hovedet mod graveskovlen og blev kørt i ambulance til sygehuset.

Politiet optog rapport om ulykken og orienterede Arbejdstilsynet, der ikke kom til stedet, men følger op på sagen. Tirsdag eftermiddag forsøgte politiet at få en opfølgning på mandens tilstand, men da var han fortsat til undersøgelser. Der var dog ingen melding om, at hans tilstand var kritisk.

Brand i landejendom – Hallenslevvej, Gørlev Sjælland – Kalundborg

Kl. 16.57 kom et alarm opkald om brand i en landejendom i to plan. En 71-årig mand havde tændt op i kakkelovnen i stuen og var faldet i søvn på sofaen. Han blev vækket af røg og brand fra kakkelovnen og forsøgte selv at slukke ilden, men forgæves. Branden bredte sig hurtigt og der var kraftig røg i huset. Den 71-årige kom selv ud af huset, og en nabo slog alarm.

Politi og redning kørte til Gørlev, hvor huset brændte kraftigt, og ilden havde spredt sig til taget. Den 71-årige mand blev kørt med ambulance til tjek for røgforgiftning og indlagt til observation, men han var ikke kommet noget alvorligt til. Ilden blev slukket, men huset blev totalskadet, så beboeren måtte genhuses. Politiet undersøger nu branden nærmere for at forsøge at fastslå brandårsagen. Der blev ikke fundet noget mistænkeligt omkring branden.

Mand skabte utryghed ved valgsted – Møllevej, Borup, Køge

Kl. 18.52 fik politiet anmeldelse om, at en spirituspåvirket mand skabte utryghed foran Kulturhuset, hvor der blev afholdt kommunal- og regionsvalg. Manden råbte højt og generede forbipasserende. Politiet kørte til Kulturhuset, hvor de traf en 52-årig lokal mand, som blev kørt hjem og formanet om at blive hjemme til han igen var sober. Han blev ikke sigtet for noget i den forbindelse.

Musik til ulempe på Musicon – Optakten, Roskilde

Kl. 19.56 indgik flere anmeldelser om larm og høj musik fra P-huset ved Musicon. En del unge var ifølge anmelderne samlet på stedet. En patrulje kørte til stedet, men traf ingen personer og hørte ingen larm. Lidt senere på aftenen kom en ny anmeldelse fra P-huset. Denne gang var der unge der opholdt sig i kælderen, og der blev affyret kanonslag. En hundepatrulje lagde igen vejen forbi, hvor de denne gang traf en mindre gruppe unge, som de kendte fra bybilledet. De unge blev bortvist fra P-huset, men politiet fandt ikke grundlag for at sigte nogen i P-huset.
Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Midt- og Vestsjællands Politi.
Kilde: Midt- og Vestsjællands Politi