Døgnrapporten i Gørlev: fredag den 10. september

Profilbillede
Michael Juul Sørensen

Gørlev er i nat nævnt i døgnrapporten fra Midt- og Vestsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Døgnets anmeldelser vedrørende:

               

Indbrud i virksomhed/forretninger:

Ingen

Indbrud i villa/lejlighed/landejendom:

Strandvejen, Køge
Olsbækhave, Greve

Indbrud i fritids-/sommerhus:

Ingen

Indbrud i skole og institutioner mv.:

Ingen 

Tyveri fra køretøjer:

Ingen

Narkosælger skal fremstilles – Snertinge, Kalundborg

Kl. 11.35 kørte politiet til en adresse i Snertinge, Kalundborg med narkohunde, idet der var mistanke om, at der blev dyrket skunk. Politiet fandt over 900 planter, der svarer til flere kg færdigt marihuanaprodukt. Planterne blev beslaglagt, og en 57-årig mandlig beboer blev anholdt og sigtet for salg af narko. Han vil blive fremstillet ved Retten i Holbæk fredag kl. 11.00 med begæring om varetægtsfængsling. Anklageren vil anmode om lukkede døre ved retsmødet. 

For hurtig bilist fik flere sager til bunken – Karlslunde Landevej, Greve

Kl. 12.44 fik en færdselspatrulje kaldt en personbil til standsning på Karlslunde Landevej i Greve. Føreren havde kørt mindst 72 km/t på landevejen, hvor højest tilladte hastighed er 50 km/t. Da færdselsbetjenten spurgte til mandens identitet, forsøgte han uden held at udgive sig for at være en anden med forsæt til at få en anden person sigtet i sagen. Men politiet fandt frem til hans identitet, og den 26-årige mand fra Gørlev Sj. var frakendt retten til at køre motordrevet køretøj bortset fra lille knallert. Det betyder, at ejeren af bilen bliver sigtet for at overlade sit køretøj til en person, hvor ejeren ikke har sikret sig, at vedkommende har gyldig førerret. Den 26-årige blev testet med et narkometer, der gav udslag på kokain, og dermed blev han anholdt for at få udtaget en blodprøve, og derefter blev han løsladt. Han vil høre nærmere om alle sagerne senere. 

Trusler – Bøllingsvej, Ringsted

Kl. 13.06 anmeldte en 26-årig mand fra Ringsted, at han havde været udsat for trusler. Den 26-årige anmeldte, at to personer på en knallert havde ramt ham under kørsel, men at ingen var kommet til skade. De to personer var efterfølgende stoppet op og havde truet den forurettede med en skruetrækker for at få ham til at undskylde sammenstødet. Efter at have truet den 26-årige, var de kørt fra stedet igen. 
De to personer beskrives som: 14-15 år, mørke i huden og med sort hår.
Politiet hører gerne fra borgere, der har set de to personer på knallerten, eller som i øvrigt har oplysninger til sagen. Midt- og Vestsjællands Politi kan kontaktes på 4635 1448 eller via nærmeste politi på 114.

Spiritus- og narkokørsel samt beslaglæggelse – Nykøbing-Slagelsevej, Vig – Odsherred

Kl. 13.17 blev en 53-årig mand fra Fårevejle St. anholdt og sigtet for spiritus- og narkokørsel, da både narko- og alkometer gav udslag. Manden blev ligeledes fundet i besiddelse af mere end 90 gram hash i bilen, og politiet besluttede derfor at ransage hans adresse. Her fandt politiet yderligere få gram hash, som blev konfiskeret. Den 53-årige fik udtaget en blodprøve under anholdelse, som skal belyse narkokørsels- og spirituskørselssagerne, hvorefter han blev løsladt. Han vil høre nærmere om alle sagerne, når de skal afgøres. 

Brandundersøgelse – Karlemosevej, Køge

Kl. 16.21 kørte politi og brandvæsen til Karlemosevej i Køge, hvor der var anmeldelse om en kvinde, der havde fået forbrændinger. En 41-årig kvindelig beboer havde ved et uheld fået antændt sit hår med en lighter, hvilket havde forårsaget brandskader. Hun skulle køres til hospitalet for sine skader, men boligen havde ikke taget skade af den opståede brand. 

 

Eftersøgning af savnet person – Nykøbing Sj., Odsherred

Politiet fik kl. 19.07 en anmeldelse fra en pårørende til en 44-årig kvinde fra Nykøbing Sj., idet den pårørende var bekymret for hende. Den 44-årige har forladt hjemmet i nedtrykt tilstand og har ikke været kontaktbar siden. Politiet efterlyser derfor kvinden med signalement i håbet om, at borgerne vil kontakte politiet med oplysninger om hendes færden.
Kvinde, lys i huden, 44 år, 160-165 cm.
Kropsbygning: Spinkel, Hårfarve: Brun, Hårlængde: Kort, Yderligere kendetegn: Hele højre arm er tatoveret, Taler: Dansk.
Midt- og Vestsjællands Politi kan kontaktes på 4635 1448 eller via nærmeste politi på 114.

Færdselsuheld – Kongebrovej, Lellinge, Køge

Kl. 19.40 fik politiet et alarmopkald om, at en motorcyklist var væltet, idet han kørte i nordlig retning på Kongebrovej. Af ukendte årsager kørte den 52-årige fører fra Faxe kommune af vejen og endte i grøften. Manden var alvorligt tilskadekommen, men vurderes som værende uden for livsfare.

Mand stukket med kniv – Gørlev Sj., Kalundborg

Kl. 22.21 fik politiet en anmeldelse om, at en 19-årig mand fra Kalundborg var blevet stukket med kniv i halsregionen. Politiet kørte talstærkt til en adresse i Gørlev Sj., og den 19-årige blev fløjet til hospitalet for at få behandling for sine skader. Han meldes uden for livsfare. Politiet var i området i længere tid for at foretage afhøringer af de personer, der havde været forsamlet på stedet til en sammenkomst, ligesom hundepatruljer ledte efter spor på stedet. Politiet efterforsker nu sagen for at finde frem til en, der kan mistænkes for overfaldet. Hvis borgerne har oplysninger til sagen, bedes de kontakte Midt- og Vestsjællands Politi på 4635 1448 eller via nærmeste politi på 114. 
 
Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Midt- og Vestsjællands Politi.
Kilde: Midt- og Vestsjællands Politi