Bliv lærer på en skole med to voksne i undervisningen og mulighed for udvikling og inklusion

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Om jobbet

Og ønsker du at blive lærer på en skole i udvikling og med mulighed for to voksne i undervisningen? Så har du chancen nu!

Vi har to ledige lærerstillinger til fastansættelse fra 1. august 2024. Som udgangspunkt er begge ledige stillinger på fuld tid. Ønsker du en lavere ansættelsesgrad, f.eks. 80 %, tager vi gerne en snak omkring mulighederne.

Om lærerstillingerne

  • Vil du have mulighed for at udfolde dine faglige og pædagogiske evner?
  • Vil du være med til at udvikle aldersintegreret undervisning?
  • Vil du være med til at udvikle vores prioritering af to voksne i undervisningen som rammeskaber for læring, kreativitet og trivsel for vores elever?
  • Vil du være en del af et mindre skoletilbud med inklusionscenter tilknyttet?

Din profil

De to lærerstillinger kan kombineres på forskellig vis. Samlet leder vi efter dygtige og stabile lærere, som har stærke kompetencer indenfor dansk, matematik, tysk, idræt, naturfag og AKT. Det vil være en fordel, at du er klar på, at dine arbejdsopgaver også kan involvere tolærer-timer i dansk/matematik og evt. andre af skolens fag. Der vil kunne indgå timer i både vores almenskole og inklusionscenter.

For at søge jobbene er det en forudsætning, at du er læreruddannet eller evt. i gang med en læreruddannelse.

Derfor skal du vælge os

Vi er stolte af Gørlev Skole, fordi:

Skolestørrelsen giver os mulighed for at skabe en skole med plads til forskelligheder, rummelighed og respektfuldhed.

På skolen mødes forældre og børn med respektfuldhed af professionelt, fagligt personale og ledelse.

Vi lægger vægt på et tæt forældresamarbejde.

Vi værner om gode traditioner, som f.eks. fælles træf, lejrskole, emneuge på tværs af klasserne, fag-dage samt forskellige omlagte dage med alternativt indhold.

Vi gennemfører mange ekskursioner, så vores elever får oplevelser af kulturkarakter, erhverv og f.eks. kommunale sportsstævner.

Vi har gode rammer både inde og ude.

Vi har et tæt samarbejde med Børnehaverne Krudthuset og Hobitten

Løn og ansættelsesvilkår

Stillingerne er til besættelse 1/8-2024.

Forud for ansættelse indhentes straffe- og børneattest. Der indhentes tillige relevante referencer efter aftale og ansættes efter gældende overenskomst.

Hvis du vil vide mere

Så ring til skoleleder René Bojsen på 23 47 19 65 eller viceskoleleder Betina Seierø Christensen på 20 87 53 40.

Ansøgning

Vil du være en del af holdet – og bidrage til at sikre høj faglighed og trivsel? Så glæder vi os til at modtage din ansøgning med relevante bilag via link på Kalundborg Kommunes hjemmeside senest torsdag d. 13.06-2024. Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler mandag d. 17.06-2024 fra kl. 13.30.

Om os

Derfor skal du vælge os

Gørlev Skole har en et-sporet almenskole med ca. 130 elever og her ud over et inklusionscenter med ca. 60 elever.

Hos os bliver du kollega med 19 lærere, 15 pædagoger, to sekretærer, en teknisk serviceleder og et ledelsesteam bestående af viceskoleledere og skoleleder. Vi har desuden et godt samarbejde med en aktiv forældrekreds og skolebestyrelse.

Gørlev Skole har dygtige, engagerede og motiverede medarbejdere, som primært underviser i deres linjefag, og hvor deres professionelle faglighed og skøn prioriteres og lægges til grundlag for undervisningen. Du kan læse mere om Gørlev Skole på https://goerlevskole.aula.dk/

På Gørlev Skole lægger vi vægt på at blive ved med at højne faglighed og elevtrivsel.

I dette og kommende skoleår vil vi særligt kaste fokus på at hæve vores elevers faglighed i dansk og matematik og sikre, at eleverne kommer godt videre til ungdomsuddannelserne. Det gør vi bl.a. ved at have afdelingsopdelt skole, hvor lærerne i dansk og matematik bliver specialister i deres målgruppe på hhv. 1.-5. kl. og 6.-9. kl. Herudover har vi et ressourcecenter, der sammen med skole-socialrådgiver, SSP, inklusionsvejleder, PPR-konsulent og skolens egne vejledere, specialundervisningslærer, og AKT-lærer støtter indsatsen omkring elever i udfordringer.

På Gørlev Skole får du din egen forberedelsesplads sammen med dine nærmeste kolleger. Det giver gode rammer for fælles forberedelse. Du har dog også mulighed for at forberede dig hjemme, når du ikke har undervisning eller møder på skolen.

Gørlev Skole bærer præg af, at skolen står midt i en forandringsproces. Du vil derfor få gode muligheder for at byde ind med gode ideer til at forbedre skolens liv og dagligdag.

Gørlev Skole ligger centralt i Gørlev By, og vi har gode busforbindelser lige til døren. I bil kan du køre til Gørlev Skole på 30 minutter fra hhv. Slagelse, Sorø eller Kalundborg. Fra Københavns Hovedbanegård tager bilturen 1 time og 15 minutter.


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=0c23fb9e)

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Kalundborg Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Gørlev Skole - Kalundborg Kommune, Kalundborgvej, 4281 Gørlev

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 13-06-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6057326

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet